Ingrizo, opgericht in 2005, is een B2B partner voor voedings- en gezondheidsingrediënten. Ze staan in voor het screenen, testen, selecteren en leveren van hoogwaardige & innovatieve ingrediënten, additieven en nutriënten voor de voedings- en gezondheidsindustrie in de Benelux.

Voeding staat volop in de belangstelling en de vraag naar duurzame voedingsmiddelen met extra voedingswaarden neemt voortdurend toe. Voedselkeuzes worden steeds vaker gezien als een statement over hoe mensen zichzelf zijn en hoe ze denken over de manier waarop we met de aarde omgaan. Eten moet tegenwoordig goed, lekker, duurzaam en clean label, verantwoord en gezond zijn.

Implementatie van huidige markttrends zoals clean label, plantaardige oorsprong, allergeenvrij, gemak, betere Nutri-Score & Green Deal eiwitverschuiving zorgen voor een omslag naar innovatief, gezonder, toegeeflijker en duurzamer voedsel en gezondheidsconcept.

Bij Ingrizo gaan we bewust om met voedingsingrediënten. We hebben niet enkel oog voor de smaak en voor nieuwste culinaire trends, we zetten ook volop in op gezondheid: clean label, duurzaamheid, allergeenvrije ingrediënten. Suiker- en vetreductie staan bij ons eveneens in de belangstelling.