Peripass boost de efficiëntie van jouw logistieke site dankzij innovatieve oplossingen.

Voor een bedrijf zijn logistieke uitdagingen een dagelijkse kost. Zo is het een hele klus om een duidelijk overzicht te bewaren over de volledige logistieke keten. Niets doen is geen optie. Logistieke processen worden constant geoptimaliseerd en geautomatiseerd.

Peripass is een cloud-based SAAS+platform met een duidelijke missie: haar expertise en technologie in om bedrijven te helpen bij het digitaliseren en optimaliseren van hun logistieke processen.

Vertaald: verschillende bezoekers- en logistieke stromen kunnen worden vereenvoudigd en geautomatiseerd, waardoor je efficiëntie verhoogt, kosten bespaart en verbeteringen realiseert op vlak van veiligheid en beveiliging. Dit softwarebedrijf helpt bedrijven, in diverse sectoren om de kloof te overbruggen tussen magazijn en transport en brengt slimme logistiek en digitalisering samen onder één dak!

De resultaten bewijzen dat deze technologie schaalbaar is. Vision learning zal de supply chain, zoals wij die vandaag kennen, compleet veranderen.

Matti Desmet Product & Engineering Director Peripass