Benieuwd hoe een inspirerende leercultuur kan bijdragen aan een toekomst vol innovatie en groei? Of ben je zelf een Oost-Vlaamse dienstverlener die bedrijven ondersteunt bij het uitbouwen van een toekomstgerichte leercultuur? Laat van je horen en kom op 12 maart 2024 naar de Oost-Vlaamse inspiratiedag rond leercultuur.

De Sint-Pietersabdij in Gent staat die dag volledig in het teken van de leercultuur binnen bedrijven. Wat mag je verwachten?

  • Jeroen Franssen, expert van werkgeversfederatie voor technologiebedrijven Agoria en mede-oprichter van Be The Change, komt er onder meer vertellen over het belang van een toekomstgerichte leercultuur voor jouw bedrijf
  • bedrijven pitchen hun innovatieve diensten rond leercultuur en hoe ze jouw bedrijf kunnen ondersteunen.
  • tijdens de lunch en standenmarkt kan je in gesprek gaan met dienstverleners en andere bedrijven. Zij helpen je op weg met concrete stappen naar een leercultuur.

Een definitief programma volgt snel, maar zet 12 maart alvast in je agenda.

Misschien kriebelt het wel om zelf op het podium te kruipen en je bedrijf en ideeën voor te stellen aan een geïnteresseerd publiek van professionals? Of wie weet wil wel een standje bemannen op onze markt? Laat het dan hier weten! Voor de inspiratiedag zoeken we nog naar dienstverleners die:

  • actief zijn in Oost-Vlaanderen
  • diensten aanbieden die andere bedrijven kunnen ondersteunen bij een toekomstgerichte leercultuur.
  • bereid zijn te pitchen op de inspiratiedag of aanwezig te zijn op de standenmarkt

Wil je je aanbod dus graag breder bekend maken bij Oost-Vlaamse bedrijven? Dat aanbod kan gaan van het uitvoeren van competentiechecks, het aanbieden van technologie/software tot het geven van trainingen en advies om bedrijven te wapenen tegen toekomstige uitdagingen en opportuniteiten,... Laat de kans dus niet liggen en schrijf je hier in voor de inspiratiedag.

Vragen of wil je meer info? Neem contact op met economie@oost-vlaanderen.be.

Deze inspiratiedag wordt georganiseerd door vijf sterke partners: Provincie Oost-Vlaanderen, de Werkschakelpunten van Gent (Stad Gent) en Aalst (SBS Skill Builders), VDAB Oost-Vlaanderen en Voka Oost-Vlaanderen.

Wil je zelf op het podium kruipen en de diensten van je bedrijf rond een toekomstgerichte leercultuur voorstellen? Dat kan!

Laat van je horen als je wilt pitchen of deelnemen aan de standenmarkt
Delen via