Wil jij als ondernemer ook bijdragen aan de circulaire transformatie in het Waasland en deel uitmaken van een ambitieuze groep die zich inzet voor een duurzamere economie? Kom dan naar een van de ondernemersavonden van Waas Circulair!

Waarom? Niemand heeft alle antwoorden, en daarom gaan we samen op weg. Want élke stap, groot of klein, telt op onze reis naar circulaire impact. Bij Waas Circulair! draait alles om kansen zien in plaats van obstakels, en we dagen jou uit om hetzelfde te doen.

Waas Circulair! presenteert vijf unieke ondernemersavonden doorheen 2024 die jou motiveren, informeren en activeren om stappen te zetten richting een circulaire bedrijfsvoering.

  • Leer & beleef: Ontdek wat circulair ondernemen voor jou kan betekenen & laat je inspireren door wat mogelijk is.
  • Ontmoet: Sluit je aan bij een positief netwerk van doeners en denkers uit het Waasland & ontdek hoe samenwerking de circulaire transitie versnelt.
  • Neem actie: Zet jouw circulaire acties in de schijnwerpers & help andere ondernemers stappen zetten.

Zo brengen we samen de circulaire toekomst dichterbij en zetten we ambitie om in actie, binnen een netwerk vol positieve energie. Hier geven we ondernemers dat 'duwtje in de rug' om het uiteindelijk zelf waar te maken!

Dus, beste ondernemer, laten we onze ambitie omzetten in actie. Laten we samen het Waasland circulair maken, één stap tegelijk. Doe mee met Waas Circulair en laten we samen bouwen aan een duurzamere toekomst voor ons allemaal. Tot op de eerste avond, 16 mei bij Chocdecor te Lokeren!

Waas Circulair is een organisch gegroeide samenwerking tussen de gemeenten Lokeren, Temse, Sint-Niklaas en Cocon, InterWaas, Voka en MLSO. Gesterkt door Provincie Oost-Vlaanderen richt ze zich op het versnellen van de circulaire transformatie in de regio.

Lees ook

Geschreven door Lotte Vandermeersch

Krijg 25.000 euro steun voor jouw circulair project

13 mei 2024
Geschreven door Leentje Van Rysseghem

Eerste Inspiratiedag Leercultuur was groot succes

2 april 2024