Stel je kandidaat voor een begeleidingstraject ter waarde van maximaal 30 000 EUR en geef vorm aan een circulaire economie in jouw stad of gemeente!

Om een circulaire economie te ontwikkelen, heb je als stad of gemeente een goed doordachte strategie nodig. Maar hoe zet je zoiets op? Welke accenten leg je voor jouw stad of gemeente? En hoe vertaal je circulaire uitdagingen en kansen in concrete projecten?

 

Provincie Oost-Vlaanderen zet daarom een begeleidingstraject op voor Oost-Vlaamse lokale besturen en lanceert een oproep voor steden en gemeenten uit Oost-Vlaanderen. Zo'n begeleidingstraject heeft een waarde van maximaal 30 000 EUR.

 

Inschrijvingen voor de oproep lopen tot 30 november 2021. De uitrol van de projecten zal plaatsvinden in het voorjaar van 2022.
  • Meer weten over circulaire economie in Oost-Vlaanderen? Check zeker deze pagina!
  • Heb je specifieke vragen? Contacteer Nicolas Moerman, aanspreekpunt circulaire economie van Innovation Playground op nicolas.moerman@oost-vlaanderen.be
  • Meteen naar het begeleidingstraject? Klik hier!

In Oost-Vlaanderen passen 146 bedrijven de principes van circulairteit toe. De steden en gemeenten springen mee op de kar!

Nicolas Moerman Innovatiemanager en aanspreekpunt circulair ondernemen.
Naar de website over het begeleidingstraject
Delen via

Lees ook

Geschreven door Petra Van Poucke

25.000 euro voor projecten die sociaal ondernemerschap bevorderen

6 juni 2024