Oost-Vlaanderen ken je als een strategische en logistieke topregio. Onderscheiden doen we met een uniek ecosysteem. Zo zijn we sterk in 6 bloeiende sectoren. Innovation Playground stimuleert er innovatie en samenwerking en trekt (buitenlandse) investeringen aan. Ga op ontdekking op onze speelkoer!

Wil je ondernemen en innoveren? Ben je een starter met ambitie of een doorwinterde ondernemer die ook internationaal zaken wil doen? Benieuwd hoe je duurzaam kunt ondernemen of talent kunt aantrekken? Alle info over ondernemen in Oost-Vlaanderen vind je hier.

Nieuws en verhalen

De nieuwste innovatie in Oost-Vlaanderen? Dat lees je hier!

Bekijk alle nieuwtjes

6 bloeiende
sectoren

De Oost-Vlaamse economie is een vat vol innovatie en dat in allerlei sectoren. Maar écht uitblinken doen we in deze 6 stevige clusters.

Lees meer

Playground
Innovators

Steeds meer bedrijven ontwerpen hun producten, processen en diensten met het oog op een betere toekomst. Maak kennis met de Oost-Vlaamse bedrijven van vandaag en morgen. Laat je inspireren door ambitieuze start-ups en doorwinterde ondernemers. Stuk voor stuk Playground Innovators!

Lees meer
Resortecs

Resortecs

Door gerichte innovaties in de manier waarop kleding wordt gemonteerd en gedemonteerd, biedt Resortecs duurzame oplossingen voor de vervuilende textielindustrie.

Toqua

Toqua

Toqua is een Gentse start-up dat zich toespitst op koolstofneutrale scheepvaart.

Innovation Playground moet voor ondernemers een speeltuin worden zoals kinderen die beleven: durven op een rek klimmen of heel hoog schommelen, in de wetenschap dat je misschien zal vallen.

Jasper Bloemen Co-founder van GLIMPS.bio

Join Innovation Playground en word partner!

Ben je als starter of gevestigd bedrijf sterk bezig in één van onze 6 domeinen?
Dan zetten we jouw werk graag in de kijker. En dat kost jou helemaal niets!